O ní

13. února 2010 v 13:16 |  Lindsay Lohan
Životopis
Povolání: Herečka, modelka, zpěvačka, textařka
Věk: 23
Datum narození: 2. 07. 1986
Místo narození: New York City, New York, USA
Znamení: Rak aktuální horoskop »
Výška: 165 cm


Lindsay Lohan se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem byla komedie Zpoveď královny střední školy (Confessions of A Teenage Drama Queen). Zahrála si take ve filmu Protivný sprostý holky.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Linsday Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.

Získala MTV Award za film Mezi námi děvčaty. Za Hebie fully loaded získala Kids Awards. Tento rok dokonca MTV music awards moderovala


Filmografie:
Jako herečka
2010 -Machete role: April
2007 -Zavraždění Johna Lennona (Chapter 27) role: Jude
2007 -Vlastní pravidla (Georgia Rule) role: Rachel Wilcox
2006 -Atentát v Ambassadoru (Bobby) role: Diane
2006 -Prázdniny (Holiday, The) role: sama sebe
2006 -Jen trošku štěstí (Just My Luck) role: Ashley Albright
2006 -Zítra nehrajeme! (Prairie Home Companion, A) role: Lola Johnson
2005 -Můj auťák Brouk (Herbie Fully Loaded) role: Maggie Peyton
2005 -Hvězdy Hollywoodu (My Scene Goes Hollywood) role: sama sebe
2004 -Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen) role: Mary Elizabeth Cep / Lola
2004 -Protivný sprostý holky (Mean Girls) role: Cady Heron
2003 -Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) role: Anna Coleman
2002 -Najděte stopu (Get a Clue) role: Lexy Gold
2000 -Pilot role: Rose
1998 -Past na rodiče (The Parent Trap) role: Hallie Parker / Annie James
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama